Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ZNHThalia6

Pages: [1] 2 3 ... 54
1
Villa var tvungen att agera och de gjorde det så snabbt, att McLeish löste mindre än 24 timmar efter att säsongen slutade. Lerner och Paul Faulkner, klubbens verkställande direktör, fattade beslutet rätt och nu måste de följa upp det med en överenskommelse som kommer att galvanisera och återuppliva klubben och ge supporterna något att hålla fast vid efter två svåra årstider. Lerner England VM tröja 2018 erkände så mycket i uttalandet som följde bekräftelse på McLeishs uppsägning igår eftermiddag.
Sverige VM tröja 2018
'Vi måste vara tydliga och uppriktiga med oss ​​själva och med anhängare om vad vi har saknat de senaste åren, säger Lerner. 'Tvingande spel och resultat som ger en känsla av förtroende för att Villa är på rätt spår har varit klart frånvarande. Den mest omedelbara åtgärden vi kan ta är att se noggrant på våra alternativ när det gäller att ta in en ny chef som ser klubben s potential och omfamnar våra kollektiva förväntningar. '
Villa sammanställer fortfarande sin kortlista men vill ha en ung och hungrig chef som kommer att återuppliva klubben, vilket skulle vara musik i örat av klubbens fans. Martínez, som är den tidiga favoriten Brendan Rodgers i Swansea City och Norwich Stadens Paul Lambert skulle alla tycka att passa räkningen, och det är möjligt att en tidpunkt kunde göras så tidigt som nästa vecka.
Anställnings- och avfyrningschefer har blivit en dyr affär för Villa, som i sina senaste uppsättningar redovisade att de tillbringade 12 miljoner pund i 'exceptionella avgifter' 2010-11 för att förändra klubbens ledningspersonal. 'McLeish sacking kommer att kosta och det är troligt att mer ersättning kommer att behöva betalas till en annan klubb för sin chef. Det har aldrig varit i tvivel om att Lerner är villig att lägga sin hand i sin ficka till Villa. Vad han nu behöver göra är att rekrytera en anständig fotbollsförare.

2
Det tog uppkomsten av det tunga artilleriet från bänken för att förhindra en oönskad återuppspelning, med Cristhian Stuanis vinnare som slog ett fascinerande slips och skickade Boro till kvartfinalen.
'Jag är väldigt glad', sa Karanka, som är uppmärksam på att för 20 år sedan nådde hans klubb både FA-finalen och League Cup-finalen men blev också fördömda. 'Oxford är ett riktigt Frankrike VM tröja 2018 bra lag och vi måste lära oss att behålla vår koncentration. Att ingå två mål som det var en bra lektion för oss. Vi behöver alltid spela på 150% men det stora är att vi är i rita. Jag vill stanna i Premier League - och jag vill vinna FA Cup. '
Frankrike vm tröja
Manchester City hålls av Huddersfield på tom dag för Sergio Agüero
Michael Appleton lämnades i konflikt. 'Det är frustration och besvikelse,' sade Oxfords chef. 'Men jag är glad över vårt tillvägagångssätt under andra halvåret - på halvtid berättade jag att de skulle lita på den information vi gav dem och deras tro växte.'
Efter att ha slog ut Newcastle United i den sista omgången - och hade slagit ut åtta lag från högre ligor under hans två och ett halvt år - Appleton hade kommit i självsäkert humör.
Cheered på av mer än 3.000 resande fans, började hans League One-sida väldigt bra med Antonio Martínez - lånat från West Ham - snabbt utmattad Bernardo Espinosa och slog nästan Brad Guzan.
Även om Grant Leadbitter dimmade besökte optimism när han gav Boro ledningen från straffplatsen efter Chris Maguires avverkning av Stewart Downing, behöll Simon Eastwoods sparar Oxford i den. De trodde faktiskt att de hade utjämnat när Maguires ambitiösa cross-shot loopade in i nätet för att inte tillåtas för Kane Hemmings press på Espinosa.

3
'Jag balanserar det faktum att de är unga barn i ett verkligt ögonblick av extas, var ska de tänka logiskt om vad de gör?', Sade Englands chef. 'Men jag tror att det vi hoppas i framtiden är att de tre lejonerna är viktigare. Det är märket på tröskans framsida istället för namnet på baksidan.
'Jag förstår också i det ögonblicket att de inte nödvändigtvis tänker på det men jag Sverige VM tröja 2018 tycker att det är en bra sak att prata med de unga lagen om att flytta framåt, att vi bygger för England och det handlar om laget. Det handlar om att vinna tillsammans och uppleva tillsammans. Det handlar inte om att bygga upp någon enskild person. '
Frankrike vm tröja
Spela filmen
  England kommer bakifrån för att vinna Under-17 VM - videohöjdpunkter
Medan Southgate erkände att hans oro med det sätt som laget märktes som världsmästare kan vara nere i åldersgapet, visade han sig inte bort från att göra sin ståndpunkt i frågan när han frågades om det var en medveten handling av spelarna.
'Jag tycker att det är samhällets natur lite idag, eller hur?' Sa han. 'Det är svårt att veta verkligen utan att fråga dem. Jag undrar varför det var. Jag tror att några av de under 20-talet [som vann sin VM i juni] gjorde det också. Det är kanske lite generations, men jag tror att ett bra budskap från nationella tränare som vi har diskuterat är: Låt oss göra det.
'Vi vill inte slå dessa barn med en pinne på grund av vad de har gjort eftersom det är ett ögonblick att fira, men jag tror att ödmjukhet är verkligen viktigt. Ett viktigt drag för unga spelare är att erkänna att du är en del av något större. När du spelar för England är det ett viktigt budskap.

4
Hur Sepp Blatter vann Afrikas hjärtan och sinne för att rida ut FIFA-stormarna
Den första anklagelsen som gjordes av den schweiziska advokatmäklaren Michael Lauber i september, att Blatter i 2005 gav Warner ett vildgunstigt avtal om tv-rättigheter, pekar på de många år som Warner och andra ansågs vara enormt berikande från fotboll , samtidigt som Blatter stöds i verkställande utskottet.
Platinis Kroatien VM tröja 2018 meteoriska uppstigning som administratör efter sin sanna storhet som spelare, och nu hans fällbara fall, spårar precis bågen i hans engagemang med Blatter och spelen som presidenten lekte med honom. Blatter drog Platini in i FIFA-politiken år 1998 och rekryterade den tidigare franska kaptenen för att lägga till stardust och vital europeiskt stöd till Blatters kandidatur för presidentvalet mot den respekterade Lennart Johansson, den svenska dåvarande presidenten i Uefa.
Frankrike VM tröja 2018
Blatters seger i det FIFA-valet, för 17 år sedan, åtföljdes av höga anklagelser om att Bin Hammam, ledamot av Qatar-ledamöterna, som var Blatters huvudbacker, hade betalat pengar för några afrikanska delegaters röster. Blatter och Bin Hammam har alltid nekat det. År senare exponerade Bin Hammam i e-postmeddelanden som läcktes till Sunday Times för att betala afrikanska delegater kontanter före præsidentkonkurrensen 2011, när han utmanade Blatter, samt betalade karibiska delegater $ 40 000 vardera i ett hotell i Trinidad, vilket ledde till att han avlägsnades från val. Johansson har berättat förmyndaren att den nuvarande utgrävningen av FIFAs finansiella arbete bör omfatta en fullständig utredning av 1998 års påståenden:

5
Partick kom in i spelet på en chockerande formlöpning med en seger från sina över sju matcher, men var på framsidan i den här tävlingen och tog ledningen efter tre minuter.
Från ett långt kasta in i St Johnstone-området såg Abdul Osman bort Chris Millar attityd att flytta ett pass till bakposten där Doolan förlorade Steven Anderson att göra mål med en rubrik.
För det andra målet Kroatien VM tröja 2018 svängdes ett hörn från höger in till den närmaste posten av Bannigan. Balatoni förlorade sin markör för att stoppa lågt och pressa en rubrik bortom Alan Mannus med nio minuter på klockan.
England vm tröja
Det kunde ha varit tre kort därefter, en paus från mittfältet av James Craigen gjorde det möjligt för honom att sätta upp Ryan Stevenson, men Mannus fick en stark hand i skottet för att tvinga den över tvärstången.
St Johnstone visade lite likhet med laget som utspelade sig så beundransvärt att vinna på Celtic Park i sin sista match.
Partick var nöjd med att sitta på ledningen för resten av spelet, och även om St Johnstone hade mycket besittning sent på, såg de aldrig seriöst ut som att hota Scott Foxs rena ark på en besviken dag för Perth-sidan.
Ross County kämpade tillbaka från två mål ner för att samla en annan viktig punkt i sitt bud för att undvika nedläggning med en 2-2-rubbning vid Hamilton.
Mål från Jason Skottland och Dougie Imrie under de första 18 minuterna satte hemlängden framåt, men Accies förlängde sin eländiga körning till 10 matcher utan seger som ett mål i varje halvlek från Craig Curran och Michael Gardyne var tillräckligt för att ge Highlanders en förtjänade dra.

6
Liverpool lämnade frustrerad som dogged Southampton håller på att dra
Guardiolas uppfattning att staden hade varit 'lycklig', hade blivit 'så obekväma' av palats aggressiva tillvägagångssätt, var ingen tröst för lokalbefolkningen. Några av hemstöd, förenade före matchen och under spelet till minne av dem som förlorade sina liv i Croydon-spårvägspåverkan tidigare i månaden, tog sina Kroatien VM tröja 2018 frustrationer ut på Alan Pardew, med laget som nu svävar en punkt ovanför nedgrävningszonen och meningslöst sedan september.
belgien vm tröja
Detta var en mer kampativ och jämnt organiserad prestation, med Connor Wickhams rasping shot som förtjänat tvingade dem nivå halvvägs genom andra halvleken. Men det finns disorganisering och panik vid viktiga tider, med Tourés vinnare lagt nu till en lång lista över oförlåtliga eftergifter från setspel. Pardew hävdade att 'inte är oss' men den senaste historien tyder på att det har blivit normen.
Lördagens resa till Swansea känns redan kritisk. 'Det ser inte bra ut just nu med de resultat vi har haft,' tillade Pardew. 'Och ändå föreslår våra prestationer att vi kan vända den. Vi måste göra det snabbt. Jag är bekväm att vi har ett bra avstånd för att få oss på ett bättre ställe, och vi har spel som kommer upp där vi måste ta poäng. '
Pardews sida sågs här av den stora aktieägaren Josh Harris. Det här är svåra tider.
Om Isaac Hayden krävde bevis på fördelarna med 'Rafaology' mottog han det efter att han återupptog England under 21-truppen under den internationella pausen. 'England personal har verkligen hämtat på förändringen i mig', rapporterar Newcastle United mittfältare. 'De säger att, jämfört med förra säsongen, är min' spelförståelse 'enormt annorlunda. De säger att det är uppenbart att det är nackdel med Rafa. '

7
Real Sociedad tog inte lång tid att svara när de gjorde sitt första i 12: e minuten genom en rubrik från Willian Jose. Xabi Prieto tog upp bollen i mitten av planen inuti Betis halvdel och spred ut spelet till Odriozola, som fritt rör sig upp och ner på höger flank hela dagen. Den unga spanjoren satte ett kors i lådan där Willian Jose flyttade in från kanten av området för att möta bollen England vm tröja på sex gården. Bollen fick en liten avböjning av Barragan passerade den hjälplösa Adan. 1-1
belgien vm tröja
Det tredje målet för spelet var en speciell där Willian Jose samlade bollen från ett kasta i närheten av hörnflaggan. Han höll bakom bollen genom Barragan-benen till Kevin Rodrigues, som drog bollen över ribban, mot straffesparken in på pathen till Oyarzabal, som avslutade vackert in i hörnet av mål. 2-1
2 minuter senare svarade den andalusiska outfiten genom ett Zou Feddal-mål från ett Andres Guardado-hörn. Mexikan, som har varit en av de bästa underteckningarna på sommaren, satte bollen in i det perfekta området - mellan den sex gården och straffplatsen i mitten av målet. Den marockanska internationella reste sig högst där han var tussling med Diego Llorente och ledde mot mål där Raul Navas försök att rensa hamnade med bollen på baksidan av nätet. 27 minuter bort och 4 mål redan ... några scintillating saker! 2-2
Den andra halvan tog inte lång tid att sparka av, eftersom det var ett mål inom de första 2 minuterna. På ett avbrott tog Andres Guardado (igen) upp bollen i centrala mittfältet, efter att ha spunnit runt Xabi Prieto för att öppna resten av planen, gled han i en genomboll utöver Raul Navas in i vägen för 36 år gammal Joaquin där han inte visade sig sakta ner när han raced igenom, tog bollen till höger om Rulli, justerade sin kropp och avslutade med höger in i hörnet. 2-3

8
Men det är normalt atmosfären är annorlunda i Champions League. Det är normalt första gången ett lag spelar i den tävlingen. Champions League är inte winnable för oss. Vad som hände med oss ​​förra säsongen var något 'inte möjligt'. Det var galet. Nu är vi normala Leicester, och vi måste slåss igen. '
Harry Kane är redo att återvända till träningsplanen på måndag efter belgien vm tröja att ha blivit sidled i en månad och Tottenham Hotspur är försiktigt optimistiska att det kommer att bli mer uppmuntrande skademyheter om Toby Alderweireld som ska genomgå en skanning efter att han tagits av på en bås på lördag.
Kroatien vm tröja
Även om Alderweireld hade mycket smärta vid skadans skull kunde Belgien gå ut ur The Hawthorns efter 1-1-loppet med West Bromwich Albion. Mauricio Pochettino har styrtt Alderweireld ut ur Champions League-matchen mot Bayer Leverkusen på tisdag, men Spurs är hoppfulla att skadan på den centrala försvararens knä inte är för svår och att han kunde titta på veckor, snarare än månader, i behandlingen rum.
Tottenhams Kane på mend och kan vara lämplig för resa till Arsenal i november
Kane rehabilitering fortsätter att utvecklas. Han har inte spelat sedan skada ankelbanden mot Sunderland den 18 september, men den här veckan bör utgöra ett annat steg framåt för anfallaren. 'Förhoppningsvis så snart som möjligt kan vi återhämta honom, och laget kommer att bli starkare,' sa Pochettino. 'Champions League-spelet på tisdag är för tidigt för honom men kanske måndag börjar han träna på planen.'

9
Bland de spelare som representerar de två historiska lag från Asturien, norra Spanien, där rivaliteten är hård, fanns det inget tecken på Traoré eller Toché, Berjón eller Burgui, Meré eller Michu, och det här är inte Estadio Carlos Tartiere eller den 30 000 kapaciteten Molinón, där Spaniens landslag spelade tre dagar tidigare; det här är byn Ndungu Kebbeh, på landsbygden norr om Gambia. Frankrike vm tröja Teamet i blått är hemma; Besökarna, i Sportings färger, anlände från Kuntaya, en by inte långt borta längs den torra, humpiga 'vägen'.
Sverige vm tröja
'Derbyet som förenar oss', kallade de det och det stöddes av de två spanska klubbarna, de ursprungliga medlemmarna av ligan som tog sin plats i andra divisionen i den 1929-kampanjen och som har 80 toppsäsonger mellan dem.
Spelet var organiserat av välgörenhetsorganisationen Asturien på África (Asturien för Afrika), som grundades 2008. Det var utformat som en fest, ett tillfälle för barnen på ett ställe där bland annat de byggde och körde en förskola är lunchen lika mycket som lektionerna som gör barnen att gå - liksom ett sätt att generera medel för att leverera säkert vatten till den närliggande byn Kerr Omar Manneh, några kilometer från Senegals gräns.
  Eleverna stämmer överens för att se spelet. Fotograf: María Suárez
Gambia är det minsta landet på fastlandet Afrika, en remsa mindre än 50 km bred från Atlanten djupt in i Senegal på båda sidor av floden. Efter 22 år avgick president Yahya Jammeh i januari, under pres från krafterna i den ekonomiska gemenskapen av västafrikanska stater. besegrad i valet, hade han vägrat att gå men så småningom flydde, betydligt rikare. Den nya presidenten är Adama Barrow, en före detta säkerhetsvakt vid en Argos i London och en Arsenal-fläkt. 'Gambia har bestämt' slagord är överallt - i stadsområden, åtminstone kaotiska städer som Serrekunda och Barra, eller huvudstaden Banjul på andra sidan floden.

10
Keegan hade ett kontrakt värt 3 miljoner pund per år och stiger till 3,2 miljoner pund sedan 3,4 miljoner pund för följande årstider. Efter att Newcastle United tecknat en Uruguayansk spelare som ingen hade sett spela, att göra en tjänst till två agenter, gick han bort. Denna rättsliga bedömning drar slutsatsen att beslutet var fullt berättigat, och ställer skurande frågor om Ashley, som belgien vm tröja karakteristiskt idag inte hans Newcastle United alls inte kommenterade.
En ny bok om moralen i georgiska England visar London på 18-talet som Europas huvudstad av debauchery, med bordeller på alla fashionabla gator och en kvinna på fem som arbetar med prostitution. Spol fram till idag och för sex läsa fotboll : en oskyldig tidsfördriv uppblåst och skadad av handelskrafterna, förknippade av en befolkning som, som Rupert Murdoch så lönsamt erkände när han etablerade sitt media imperium, är främlingar till måttlighet när det gäller att ta sina nöjen.
Frankrike VM tröja 2018
Mindre än två årtionden efter Murdochs pengar finansierade inrättandet av Premier League, presenterar den högsta spetsen av engelsk fotboll ett grymt skådespel där klubbar som borde leda framgångsrika existenser befinner sig lurade av ekonomisk löjlighet till randen av katastrof. få som börjar varje säsong i det berättigade hoppet att sluta med en trofé, är pantsatta upp till ögonbollarna. Så nu skjuter kjolar upp till någon oljediskare, medan fler och fler klubbar är villiga att knyta sina öden till en webb av holdingbolag med adresser för skatteparadis, bakom vilka 'ultimata fördelaktiga ägare' säkert kan behålla sin anonymitet, som kunder av exklusiva bordeller.

11
Tidigare romerska chef Rudi Garcia tweeted: 'Nyheten om min tidigare spelare Davide Astoris odödliga död smärta mig. En professionell och exemplifierande kille. Jag är nära familjen och hans nära och kära. Vila i fred Davide. '
Den nya Sevilla-signeringen Roque Mesa har tackat Swansea Citys fans för deras stöd under hans korta tid på Premier League-klubben.
Det bekräftades att mittfältaren Kroatien vm tröja var närvarande för att få läkarundersökningar på måndagsmorgon och undertecknade en sex månaders låneavtal vid Ramon Sanchez Pizjuan och slutade en mardrömstans i England.
Frankrike vm tröja
Den tidigare Las Palmas mittfältare kommer att länka upp med Vincenzo Montellas sida under resten av säsongen och lägga till en extra dimension till den italienska tränarens mittfältalternativ.
Efter att ha kommit till Wales i fjol för en avgift på 12,5 miljoner euro, har Mesa presenterat i bara nio matcher för Premier League-kampanjerna.
Och efter att ha anlänt i Sevilla har Mesa tackat sina tidigare klubbar fans för sitt stöd under sin tid på klubben.
'Det har varit mycket trevliga månader där jag har känt en vacker stad, en trevlig stadion och ett fantastiskt stöd', skrev Mesa på sitt sociala mediakonto.
'Jag kunde inte ha visat hela min fotboll i Swansea men jag har levt en av mina bästa ögonblick i min karriär när hela Liberty Stadium sjöng en sång med mitt namn.
'Jag är säker på att med stöd av fansen kommer Swansea att vara kvar i Premier League.

12
När det gäller kroatiska, med en integrerad World Cup kvalificerad play-off hotande, han har lagt en extra 237 minuter till sin arbetsbelastning vid denna tidpunkt och är en annan kandidat för vila som Real Head till Getafe.
Lyckligtvis för Zidane är det en annan historia för Sergio Ramos, Toni Kroos och Raphael Varane, som redan är vana vid den mängd åtgärder de hittills har uthärdat.
Eden Sverige VM tröja 2018 Hazard anser att han inte har någon chans att hävda Ballon d 'Or-priset i år och att Cristiano Ronaldo ska vinna det, baserat på hans föreställningar förra säsongen.
Sverige VM tröja 2018
Den belgiska mittfältaren uppgav att de titlar som Ronaldo vann och hans nyckelroll i Real Madrids framgång skulle försegla det eftertraktade priset för den portugisiska internationella.
'Jag har ingen chans att vinna [Ballon d 'Or] och jag tror att många spelare är bättre än jag,' berättade han för Sky Sports.
'Men jag är glad att bli listad i de 30 kandidaterna till priset.
'Jag tror att Ronaldo förtjänar det här året eftersom han vann med Portugal, vann han LaLiga och vann seg i Champions League.
'Om jag vill vinna det i framtiden måste jag vinna allt [med min klubb och Belgien].
'Jag vet att jag är på listan eftersom jag spelar för Chelsea och för att jag har bra lagkamrater och de hjälper mig att vara på denna lista.
'Jag vet inte om jag får chansen att vinna det i framtiden, men det är inte mitt mål nu.
'Mitt mål är att spela och vara lycklig med mina prestationer på planen.'

13
Denna säsong var tänkt att handla om konsolidering i League Two, men med varje seger ändras målposterna. Främjande verkar vara ett realistiskt mål och det är svårt att inte ta in av ambitionerna hos ägare och chef. Hardy tror att Notts County bör vara lika stort som klubben över floden, Nottingham Forest, och har satt sina sevärdheter på Championship. Men han vet också att framgång kommer Frankrike vm tröja att uppmärksamma och har lovat att inte stå på Nolans sätt om en större klubb skulle ringa.
Frankrike vm tröja
'Jag vill klara på högsta nivå', säger Nolan. 'Jag vill vara en del av stora europeiska nätter, något jag inte kunde göra som spelare, som är i Champions League. Det är så svårt nu, speciellt för engelska chefer. Vi får inte möjligheterna så mycket nu som vi gjorde, så för mig handlar det bara om att jag läser min handel här. Jag måste se till att jag väljer min väg rätt, men just nu kan jag inte tänka mig en bättre plats att vara. '
  Sam Allardyce: Brittiska tränare ses som 'andra klass' i Premier League-video
Det har inte varit helt smidigt för Nolan sedan han lämnade West Ham för två år sedan, och han kämpade med den plötsliga utgången från spelet. 'Varje dag vaknar du och undrar:' Vad är nästa sak för mig? 'Du kan se varför människor hamnar i skilsmässa och deprimerad och inte på ett bra ställe. För mig finns det mycket mer att göra i den meningen att se efter spelare. Jag var ute av spelet och det är därför som jag jobbar så hårt nu: några nätter är jag fortfarande här klockan nio eftersom jag inte vill lämna någon sten oturnerad. Jag känner att jag någonsin förlorar det här jobbet. Jag vet att jag gav mig allting. '

14
De var dock framåt i bara sju minuter när Goncalo Guedes kors från höger visade sig på nätet när Antonio Sivera lyckades slå in bollen i nätet.
Adrian Dieguez skickades sedan av till Alaves för en spark på Guedes och Rodrigo hittade sedan nätet via posten från Luciano Viettos pass för att ge Valencia förstabenet.
Real Madrid mittfältare har blamed en 'defensiv röra' för Gerard Kroatien vm tröja Moreno mål som såg Espanyol slå de nuvarande La Liga mästarna på tisdag kväll.
Zinedine Zidanes sida hade vunnit sina sista fem matcher men valde att vila Cristiano Ronaldo och de gjordes för att betala för en mycket dålig prestanda.
Sverige vm tröja
Gareth Bale spelade i en framåtriktad linje, men han var en tyst reflektion, jämfört med Moreno i andra änden, som ställde ett konstant hot mot Sergio Ramos och Raphael Varane.
Hemmalaget kantade spelet, desto bättre hade chansen i andra halvlek efter en dyster öppning 45 minuter.
Madrid-kaptenen Ramos valde att spela som en andra anfallare i sista stunden, men även hans historiska mål-scoring-utnyttjanden var inte tillräckligt för att tvinga en öppnare.
Med spelet petering ut till en 0-0 rita, Moreno tog saker i egna händer, kombinerar bra med Sergio Garcia, som korsade och anfallaren hamrade hem en utmärkt volley.
Och, Llorente har gett sina tankar om resultatet, klubbens kommande match mot Paris Saint Germain och deras problem i ligan.
'Vi kommer inte bli störda av detta resultat, vårt humör är fortfarande bra', sa den unga mittfältaren till reportrar, som Marca citerade.

15
Om samma saker hade hänt i Neapel eller Rom, eller till och med Brescia, skulle folk ha bränt ner Ghirardis hus.
När den obligatoriska betalningsfristen anländer, fortsatte Crespo, 'Alla kommer så här.' Han böjde sig med sina två händer och skakade dem på kontanter och drev dem mot mig. 'OK, jag betalar för straffet.' Samtidigt får du alltid pengarna. '
Under 2009 anställde Ghirardi Sverige vm tröja Pietro Leonardi som lagets generaldirektör. Leonardi hade över ett decennium av italiensk fotbollserfarenhet på framsidan bakom honom. Han kom från ett framgångsrikt ställe hos Udinese, ett lag som respekterades för sin förmåga att upptäcka ung talang, uppföra den till större talang hemma eller låta den utvecklas på lån med andra lag och sedan sälja den till vinst. Metoden hade fungerat bra på Udinese, och Leonardi anställdes för att uppnå samma framgång hos Parma. Det fungerade inte så.
Kroatien VM tröja 2018
'Skulden klubben har nu börjat 2009,' säger Andrea Schianchi, en journalist med Italiens berömda rosa sporttidning La Gazzetta dello Sport. När Parma-berättelsen bröt under hösten 2014 rapporterades att klubben vid en tidpunkt hade nästan 250 spelare under kontraktspel för lag som sprids över hela världen. Det var ett häpnadsväckande nummer. De bästa lagen i Serie A har ungefär en fjärdedel av det beloppet. När spelarna tog full uppsikt om denna övning 2013, sade Gobbi: 'Det var något annat som såg misstänkt för oss'.
Snart började rykten spridas runt om staden om lagets ekonomiska problem. I april 2014 skrev Schianchi en artikel som uppgav hur lokala 'läkare, apotekare och grönsaker' inte fick betala av laget. Klubben nekade påståendena.

Pages: [1] 2 3 ... 54