Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ZNHThalia6

Pages: 1 [2] 3 4 ... 54
16
10- Det är antalet mål och assisterar Romain Alessandrini har för LA Galaxy den här säsongen, med fransmannen som bidrar med en av de senare i hans sidas 2-1 seger över Minnesota United på söndagen. Galaxy har vänt ett hörn av sena, går fyra matcher utan nederlag, och Alessandrini har varit en betydande del av den omgången.
19 - Sacha Kljestan installerades som den kreativa navet i New Sverige VM tröja 2018 York Red Bulls nästan så snart han hade gått med i klubben, men den amerikanska internationalen bär någonting för sina lagkamrater för tillfället. Inte bara är han medelvärde mer nyckelpass per spel (3.2) än någon annan spel i MLS, men han leder också vägen i antalet uppsatta chanser skapade (19).
Frankrike vm tröja
12 - Några ifrågasatte om David Villa kunde repetera prestationerna i 2016-säsongen, men hans häft i New York Citys imponerande 3-0-seger över Orlando City betonade hur den spanska legenden fortfarande är en av de mest formidabla krafterna i ligan. Villa har nu 12 fästen som en NYC FC-spelare, och med åtta mål i 11 framträdanden år 2017 är han fortfarande den mest effektiva frontman MLS har.
'Enligt min åsikt tror jag att vi som tränare måste göra ett bättre jobb när det gäller att respektera våra motståndare efter föreställningar', säger Jason Kreis efter Orlando hemtab till NYC FC och pratar över kommentarer från Patrick Vieira och hävdar att hans sida 'var bättre lag 'i två tidigare nederlag till Central Floridians.
Pompey Supporters Trust (PST) har röstat för den tidigare Walt Disney-chefen Michael Eisners förslag att köpa League Two-mästarna.

17
I maj har Elliott - som också har en andel i den franska klubben Lille - noterat två obligationer på den österrikiska aktiemarknaden för ett totalt värde på 128 miljoner euro i vad som kan bli det första steget i flytande Milano. Tillsammans med ett nytt tillvägagångssätt för att utöka sin verksamhet i Asien, som kommer att leda Milano att inrätta en dotterbolag som kallas AC Milan China Sverige vm tröja för att hantera marknadsföring, licensiering och kommersiell verksamhet, verkar publicering på aktiemarknaden vara Li: s huvudsakliga taktik i sitt försök att omvandla finanserna till en klubb som hade en konsoliderad nettoförlust på 74,9 miljoner euro i Berlusconis sista säsong.
Sverige VM tröja 2018
'Innan nya affärer startar, behöver du ett par år när du förlorar pengar,' säger Fassone. 'I år och nästa år har vi förutsett fler förluster för klubben och Li tar hand om detta. Han har ökat huvudstaden och lagt in pengar. Fläktarna uppskattar den här mannen som inte är så synlig här men spenderar pengar.
'Glöm inte detta är den dyraste investeringen som det har funnits i europeisk fotboll efter Manchester United-övertagandet. De hoppas om två eller tre år för att göra klubben värd att dubbla vad de betalade för det. Men för att göra det måste vi utföra på planen och av planen. '
Li tror att den äger en andel på 28 procent i Renshuos nya Kina-byggprojekt i Guangzhou - en 48-talsutveckling av kontor och affärer som uppskattas vara cirka 1 miljard euro - och har ägt aktier i förpackningsföretag och fosfatminer Ett fotografi av honom och hans familj tittar på 3-0 segern över den makedonska sidan Shkendija i det första laget av Europa League-kvalifieraren på sin iPad cirkulerade på sociala medier förra veckan. Men trots sin stora investering har miljardären varit synlig genom sin frånvaro i Milano.

18
Men kanske nyckeln till spelet kommer att vara i mittfältet och särskilt vilka luckor Christian Bolanos kan utnyttja om USA spelar som de gjorde under öppningen 30 minuter på fredagen. Bolanos fick en av Costa Ricas mål i Trinidad på fredag, och hans MLS-upplevelse innebär att han kommer att vara bekant med många amerikanska lag.
Så på fredagskväll, mitt i den febrila atmosfären i ett Sverige VM tröja 2018 spel mot Mexiko och i en seismisk valvecka, bestämde sig Klinsmann för att experimentera med en 3-5-2 mot mästaren Juan Carlos Osorio. Osorio justerade sitt eget lags formation inom några sekunder av sparken, och när den första halvtimmen var upp, hade mexikanerna gjort en gång och slog trädet två gånger, eftersom deras angripare sprang glatt ut i utrymmen kvar av amerikanska spelare som arbetade ut bildningen på flugan.
Kroatien VM tröja 2018
USA 1-2 Mexiko: fem saker vi lärde oss från VM kvalificerade
Därifrån hade USA sin bästa period av spelet genom att återgå till 4-4-2, och du skulle behöva tro Klinsmann kommer att gå tillbaka till det för tisdagens spel (Costa Rica kommer förmodligen att börja i en 5-4-1 med Marcos Ureña på framsidan). Bobby Wood gjorde efter att ha skjutits in i ett mer avancerat läge på fredagen, och han och Jozy Altidore borde leda linjen, medan Christian Pulisic inte såg ut mer eller mindre effektiv när han pressades ut bred.
De stora frågorna för Klinsmann var i försvar på fredagen. De tre centerbackarna som startade spelet drogs överallt, medan på utsidan Fabian Johnson och Timothy Chandler hade begränsad påverkan annat än att ge upp utrymme. Så småningom gjorde Chandler plats för DeAndre Yedlin, och du kan tänka dig att Yedlin börjar på tisdag.

19
Wael al-Qadi, en jordansk fotbollsförbundsledamot, har utsetts till klubbpresidenten, medan Steve Hamer ersätter Nick Higgs som ordförande. Hamer var Swanseas ordförande mellan 1997 och 2000.
Higgs sa: 'Bristol Rovers kan räkna sig som mycket lyckligt att locka intresse för Al-Qadi och hans familj. Vi vet att Wael och hans rådgivare hade tittat noggrant på andra klubbar men de förklarade belgien vm tröja för oss att de drogs till Rovers på grund av den stora potentialen klubben har, både på och utanför fältet. '
Frankrike VM tröja 2018
Al-Qadi-familjen är angelägna om att bygga en ny stadion, som har varit ett problem för klubben i över ett decennium, med att Rovers nyligen har haft sin överklagande hört i en långvarig tvist med Sainsbury centralt för sina planer på en ny £ 40m utveckling på land vid University of West England.
Rovers har spelat på Memorial Stadium 11.916-kapacitet sedan 1996, med en föreslagen flyttning till en 21 700-sätesstadion fördröjd med brist på medel.
De nya ägarna har intressen i turist- och banksektorn, och Wael Al-Qadi sa: 'Vi ser verkligen potentialen i den här stora klubben, vi vill förbättra på alla områden, inte bara på fältet. Bristol Rovers har alltid varit känd som en familjeklubb och det är min familj önskan att behålla den traditionen. Denna affär handlar om min passion för fotboll. Denna klubb har några fantastiska supportrar.
'När vi köpte klubben visste vi om arenan, men vi vet att en ny stadion är ett krav. Denna klubb behöver en ny stadion. [Den rättsliga ärendet] måste sorteras och avslutas innan man tänker på en ny stadion, men när allt är i ordning och klart måste stadion göras för denna klubb. '

20
José Izquierdos fantastiska strejk tänds Brighton mot tröttsam West Ham
De var under cosh genom det mesta av den andra perioden med Wilfried Zaha, återställd till flanken, fokuserad och formidabel. Ivorianen är den spelare som kan göra skillnaden i Palace, en talang som kan skilja dem från de andra som fördömdes för att arbeta mot droppen. Han plågade DeAndre Yedlin i långa perioder, Sverige vm tröja retade utrymme på flanken och åtnjutit Patrick van Aanholts väckelse bakom sig. Det var Zahas kors som Benteke ansträngde sig för att träffas tidigt i andra halvleken endast för assistenten att få se Clark att dra sig ner på framåtskjortan. Belgien hade i själva verket gripit med försvararen, men sträckan av rött och blått var mer iögonfallande.
Kroatien VM tröja 2018
Luka Milivojevic sköt från straffplatsen genom Karl Darlows handske - 'Jag var otur mot Manchester City, och lycklig idag,' erbjöd han efter matchen ett litet slag - och därefter böjde varje boll i Newcastle-området provocerade panik. Darlows skärm försvann ganska, hans lugn dränktes plötsligt. James McArthur och Zaha kan ha vunnit dagen, men det var Clark som skulle spara det två minuter från tiden. Bentekes huvud var kraftfullt och målbundet, och den golvade Cabayes uppföljning på mål, men var varje smeder och förvrängdes av försvararen med Darlow ur position och exponerad. Jonjo Shelveys drag på McArthur vid det resulterande hörnet gick obemärkt, och Newcastle hade sin poäng.
Roy Hodgson medgav till 'frustration' att det sena trycket inte hade stört en större belöning, men Palace kan inte förlita sig på sena rallyer så ofta som de gör. I själva verket är han en chef som måste vara förvirrad över sina egna motsättningar. Hans lag startar spel i en snigels takt för ofta, deras lag utsträckt till brytpunkt av skador på sex ledande spelare och Martin Kelly det senaste för att dra upp med hamstring problem. Undertecknandet av Alexander Srloth, Jarolsaw Jach och Erdal Rakip har förstärkt siffror, men ingen användes här. Det står mycket om Hodgson resurser att den sista taktiska substitutionen han kände sig kunna inleda var i Southampton den 2 januari.

21
Wayne Rooney släpptes till bänken för första gången i Premier League sedan han återvände till sin pojkeklubb, men det var först efter introduktionen att Everton attackerade med kvalitet eller syfte. Och det var inte tillräckligt för att bryta en extremt välorganiserad och disciplinerad Burnley-sida. Koeman hävdade att hans ställning inte borde granskas på grund av hans spelars fortsatta Frankrike VM tröja 2018 engagemang. Det är dock under granskning, eftersom han verkar förlorad över vad man ska göra med dem. Det borde också oroa Everton-chefen att han ändrade personal och formation men ändå övervakade en svag attackera display och ett femte nederlag i åtta matcher.
Sverige VM tröja 2018
Inte att Dyche måste oroa sig för ett sådant tryck, har mött sin egen krävande start på kampanjen och levererat Burnleys bästa Premier League-start. 'Vinsterna gör en stor skillnad i Premier League,' återspeglade han. 'Borta från hemmet tror jag inte att någon kunde ha sett denna start med de tuffa spelen vi hade. Jag tror att spelarna skiftar mentalt. Det är fantastiskt vad en skillnad det gör när du har den försäkraden att gå till dessa grunder. Det finns tecken på att vi förbättrar. '
Everton hade visat tecken på förbättring själv tills Hendrick slog ett klassiskt vinnande mål. Förbättringen upphörde vid den tiden. Koeman hade hävdat att hans lags dåliga form berodde på brist på självförtroende. En bedömning Rooney motsatte sig offentligt att följa roten mot Apollon Limassol på torsdag - när brist på takt, bredd och balans har varit denna årstidens skarpa fel. På Rooney bekostnad tog Everton-chefen till slut några problem genom att starta Nikola Vlasic och Oumar Niasse tillsammans med Dominic Calvert-Lewin i attack, men att fortsätta med Gylfi Sigurdsson till vänster gjorde lite för lagets balans.

22
Brittiska Eurosport: VM-fotboll (10.15pm) [Fiver börjar panik, ser sig runt maniacally]
Fotboll (11.15pm) [Fiveren kölar över, babbling osammanhängande om hängslen och kaffe]
Om Salvador Dali någonsin velat fånga fotboll på kanfas skulle han säkert ha besökt Tayside-derbyen i eftermiddag. Den gamla staden Dundee har inte varit så otrevlig sedan de dagar då Sinatra och Beatles anlände Sverige VM tröja 2018 till staden. Anledningen till det finns i en kommentar som en liten pojke gjorde till sin mamma förra veckan. 'Se,' säger pojken. 'Där är Claudio Caniggia där borta.'
England VM tröja 2018
Bizar är inte ordet för att beskriva den nästan oföränderliga översynen av Dundee FC från en nedslagen, finansiellt emacierad klubb till en som nu hanteras av en tidigare Serie A-spelare och överskridits med exotisk import. Inte heller surrealism gör rättvisa mot Caniggias närvaro, som om hans ömma ribb står emot en bitande Tayside träning i morse, kommer att spela i en plats som traditionellt är reserverad för Rabs och Boabs när han dyker upp mot Dundee United i eftermiddag.
Sex veckor har nu gått sedan käkarna, som länge sedan upphörde att släppa i Jute City, gick slack på meddelandet från Ivano Bonetti, Dundee-chefen. 'Mitt mål är att ta Claudio Caniggia till Dens Park.'
Den enda andra Bonetti som har varit någonstans nära antingen Tannadice eller Dens var den gamla katten själv, den mycket malignerade före detta England-målvakten Peter, vars korta karriär med United i mitten av 1970-talet blev barmhärtigt slutade när han fortsatte nästan utan att stanna i en nordvästlig väg för att öppna ett B \u0026 B på ön Mull.

23
Matchen slutade i en jordskred, där värdens Red Bulls tog en 5-1 seger. Det kommer dock att bli minns bäst för användningsvideopspelningen. Inte en enda gång. Men två gånger.
De som är nyfiken på programmet fick sin första smak av försöket bara 34 minuter i fredags möte. Red Bulls Junior Flemmings gick ner på kanten av Orlando City-området, med tillstånd av försvarare Connor Donovan. Sverige VM tröja 2018 Domaren Ismael Elfath ringde en foul och blev mobbad av spelare från båda sidor. Elfath nådde bollen på foulplatsen och pratade med Donovan och en giggle av Red Bull-spelare. Sedan mimmade han en låda i luften och initierade den första användningen av VAR.
Kroatien vm tröja
Elfath träffade en ung man som hade en platt skärm på sidolinjen för att titta på en replay, och inom fem sekunder såg Elfath allt han behövde och utfärde en rak röd till Donovan. Det tog alla 95 sekunder från det ögonblick som konsekvenserna för att tjänstemännen skulle använda VAR och avgöra dom.
En annan överträdelse inträffade under 79: e minuten. Nittio sekunder senare var Elfath tillbaka på fältet och utfärdar en andra röd till Orlando.
'Att vara en del av någonting i den venen är viktigt för oss och jag tror att det är ett steg,' sa John Wolyniec, Red Bulls II efter matchen. 'Det är verkligen inte perfekt men jag tror att det gick bra.'
Som Wolyniec ansåg var provkörningen lite rå, saknad typ av pomp, granskning och förseningar som har följt liknande initiativ i NHL och NFL. Men för en natt visade VAR ett löfte. Och fotboll fick en glimt av sin möjliga framtid. DM

24
'Att spela med Messi är redan en speciell sak,' sa Paulinho till reportrar vid sin pre-match presskonferens.
'Det är ett privilegium att springa för honom, så han kan visa sin kvalitet, han är fantastisk.'
Paulinhos anpassning till Barcelonas stil har överraskat många människor men inte spelaren själv.
'Jag har alltid spelat i den position jag gör här,' fortsatte han.
'Jag har frihet Kroatien VM tröja 2018 både här och i landslaget, jag kan nå målet och ge hjälp ...
'Det är min roll och min karaktäristik och jag kommer göra allt för att hjälpa mina kollegor.
belgien vm tröja
'Det var misstro när jag kom fram, men jag hade stöd från de människor som bestämde mig för att underteckna.
'Det var svårt i min debut som starter, men nu är jag med hjälp av mina lagkamrater säker på att jag kan förbättra.'
Att göra sin debut i den främsta europeiska fotbollskonkurrensen uppskattar tydligt den brasilianska.
'Jag måste dra nytta av det, eftersom möjligheter i livet inte alltid dyker upp', sa han.
'Champions League läcker mig mer än någon annan tävling i världen.'
Arsène Wenger har roamed jorden för fotbollsspelare som kan passera som Xavi eller Andrés Iniesta. Under en lång tid kan han trodde att engelska ungdomar var bra bara för att ge bollen iväg eller komma in i skrapar i nattklubbar. Föreställa sig hans förvåning då han hittade det han letade efter i Hitchin, en Hertfordshire stad där Valerie Singleton fortsatte att presentera Blue Peter - en show Jack Wilshere har inte länge vuxit ut ur.

25
Giovincos stellarföreställningar kan vara nere till en förändring av regimen: han är nu snyggare och skarpare, något erkänt av både spelare och tränare.
'För närvarande är jag väldigt nöjd med min prestation,' säger Giovinco. 'De senaste åren har jag inte varit i mycket bra form. Och nu är jag väldigt glad över att hålla poäng och hjälpa laget att nå sina mål. Men jag mår Sverige vm tröja bättre också. Jag spelar bättre än jag var i Europa. '
Enligt Vanneys uppfattning har han fått utdelningen att få honom på fältet för konsekventa minuter. 'Han spelar varje spel för oss, han spelar 90 minuter,' säger Vanney. 'Han var med Juventus, ett av de bästa lagen i världen. Så kanske behöver han bara konsistens, sträckor av spel. Och du börjar se fler av dessa egenskaper komma ut, att göra saker som enligt min mening inte många spelare i världen kan göra. '
Sverige vm tröja
Vilka sorters saker? Varney förklarar.
'För mig var en av de ögonblick som jag trodde var enorm mot Dallas, och vi hade en hård natt: regnförseningar, vi började på fel sida av spelet tidigt. Och det var en boll som byttes till honom, jag tror att det var 60 meter eller så. Och på den döda sprinten tog han bollen ut med sin fot, med en kille som stängde honom och gick runt hörnet, skuren till änden, hade ingen vinkel, målvakten kom för att skära av honom och som han gjorde det, han slog det över målvakten.
'Kunskapen att ta bollen på språng i exakt fart, den exakta kontakten och då närvaron av sinnet att vända det upp över målvaktens axel ...

26
En sak som är kritisk mot Zidanes utsikter är atmosfären i sitt omklädningsrum och givet hur lätt Alvaro Morata har integrerat tillbaka i klubben, vill Real inte riskera att göra någonting som kan störa den nuvarande stämningen.
Med mindre prat om eventuella incomings är klubben mer oroad över möjliga avgångar från James Rodriguez och Isco.
Trots att Zidane vill behålla båda i klubben, England vm tröja kan uppgången av Asensio driva en eller båda nedåt och Pecking Order och Los Blancos måste ta itu med situationen noggrant.
Sverige vm tröja

Åtta spelare har tränat i Ciudad Real Madrid i Valdebebas, däribland Gareth Bale, trots att Zinedine Zidane gav dem helgen efter sin krävande förskott i Kanada och USA följt av att vinna UEFA Super Cup.
James Rodriguez, Isco, Luka Modric, Mateo Kovacic, Casemiro och Marcelo Vieira gick upp på stroke på 10:00 för att arbeta i gymmet och springa på planen och förenades sedan av Gareth Bale och Toni Kroos.
Deras gest visar engagemanget i den nuvarande truppen som inte sänker sina synpunkter efter att ha vunnit sitt 11: e europeiska mästerskap och Super Cup.
'Vi vill ha alla fem,' sa Raphael Varane i Lerkendal Stadion omklädningsrummet.
Mer motiverad än någonsin för att fortsätta vinna titlar, för vissa finns det en önskan att få en plats i startlinjen som förklarar varför Isco och James var de första som kom fram till träningsplatsen.
Förutom Welshman och Kroos var det inte en intensiv session utan bara en möjlighet att tona sina ben efter en lång förseelse som slutade med cupfinalen mot Sevilla på tisdag.

27
Även om det inte var den högsta profilöverföringen som involverar en italiensk klubb som äger rum på tisdag, har Fiorentina meddelat att Giovanni Simeone, med sonen till Atletico Madrid-tränaren Diego Simeone, kommer från Genua, kommer att underteckna sig.
Hans debutår i Serie A var en produktiv som den argentinska forwarden nettade 13 mål innan han kom överens om villkoren i ett kontrakt Frankrike vm tröja fram till 2022 med Florensklubben.
Affären representerar utmärkt affär för Genua med klubben inställd att få en avgift som tros vara omkring 15 miljoner euro, även om detta ännu inte har bekräftats av klubbarna.
Frankrike vm tröja
jQuery (funktion () if (typ av KalturaUE === 'objekt') var kalturaPlayer = nytt KalturaUE.Player ('video-5994ad7fca4741812d8b4658_summary_1', kalturaPlayerConfig); kalturaPlayer.setConfig (partnerId: 110, opciones: responsive: ' 16/9 '); var tags =' '; kalturaPlayer.setTags (tags.split (', ')); kalturaPlayer.setTopic (' futbol '); kalturaPlayer.load (' 0_hyva1mem ';' Gio's incredible brace ');); Gio: s otroliga brace Efter att ha kommit i Italien för bara 3 miljoner euro för nästan ett år sedan till dagen, visar avtalet hur snabbt en spelares värde kan öka på den nuvarande marknaden.
Fiorentina välkomnade sin nya ankomst via sina sociala medier och jämförde sin undertecknande med en annan argentinsk anfallare, Gabriel Batistuta i klubbens officiella uttalande.
'Simeone fortsätter arv från våra stora sydamerikanska slagare, från Batistuta till Edmundo', skrev klubben s officiella media.

28
Till skillnad från stolta Lilywhites och Gay Gooners, har LFC HBT inte en officiell länk till Liverpool men de två arbetar nära varandra så mycket att den tidigare kunde få uppdaterad anti-diskrimineringsskylt på klubben. Det lyder: 'Anfield har gett våldss racism, fult språk och homofobi uppstarten.'
  Stolta Lilywhites slog Gay Gunners 7-1 i matchen för att fira den tidigare gruppens Sverige VM tröja 2018 ettårsjubileum. Fotografi: Andy Hall för väktaren
LFC LGBT grundare Paul Amann säger: 'Vi jobbar också med klubben för att få en serie platser tillsammans för minst ett spel en säsong. Detta är särskilt viktigt för våra trans-supportrar som har en verklig rädsla för att delta i spel på grund av de saker de hör när de är där, till exempel en transfobisk chant som brukade riktas mot Fernando Torres när han återvände till Anfield med Chelsea. Jag säger inte att Liverpool-supportrar är homofoba - det mesta som jag vet är enormt stödjande för det arbete vi gör. Men som många fans över hela landet kan de skapa en atmosfär som gör att medlemmar i HBT-gemenskapen känner sig fotboll är inte för dem. '
Sverige VM tröja 2018
För Amann finns det tydliga paralleller mellan arbetet som görs av grupper som LFC LGBT, Proud Lilywhites och Gay Gooners, och för dem som årtionde kämpade för att sluta rasism i engelsk fotboll. 'Jag är blandad ras och minns miljön som fanns på 70- och 80-talen när bananer kastades på planen och National Front var på terrasserna', säger han. 'Det skulle vara otänkbart nu och detsamma kan hända när det gäller attityder till HBT-gemenskapen. Fotboll kan och borde vara en välkomnande plats för alla människor. '

29
Malaga, som hade desperat sökt ett centrum framåt före Sandro Ramirezs avgång, avslutade sedan fönstret med den luktade undertecknandet av Diego Rolan, en spelare som Malaga faktiskt bara håller sig varm för Deportivo som kommer att underteckna honom i slutet av nuvarande säsong.
Med truppen väldigt svagare än den var i slutet av kampanjen returnerar Husillos 'hem' med ett stort jobb på Frankrike vm tröja händerna. Argentinern har lämnat sin roll i Olympiakos med sitt rykte intakt efter en framgångsrik tvåårig stavning, men kommer att ha allvarligt arbete att göra om han ska hjälpa till att styra Malaga bort från nedläggning.
Sverige VM tröja 2018
Hans första uppgift kommer att vara att identifiera en central försvarare som är tillgänglig vid en gratis överföring efter att Diego Gonzalez uteslutits i tre månader, vilket lämnar Luis Hernandez och Paul Baysse som enda tillgängliga erkända centerbacks.
Husillos var närvarande vid träning torsdagen före Málaga hem match mot Leganes på söndag kväll.
Trots stängningen av överföringsfönstret är Malaga på marknaden för ett center tillbaka efter att nyheterna filtrerats genom att Diego Gonzalez skada är värre än den första fruktade och han kommer att vara ute i minst tre månader.
Innan han höll iväg från Valencia-spelet den 19 september, hade Gonzalez, som gick med från Sevilla Atletico på sommaren, etablerat sig som förstahandspartner för Luis Hernandez i försvarets hjärta trots hans brist på flygupplevelse.

30
Utfallet slutade amerikanernas 30-spel hem obevekad körning i World Cup kvalificerade samt 'dos a cero' scoreline streak. När USA förlorade till Costa Rica ett par dagar senare, var Jurgen Klinsmanns tjej som huvudtränare dömd.
Arena hade sagt efter vinsten över Trinidad \u0026 Tobago förra veckan att han skulle byta lag; han förvandlade det, med sju nya namn i start XI. Kanske mest förvånansvärt England vm tröja var in-form Tim Howard, som spelade i amerikanernas enda vinst på Azteca, en 1-0 vänlig seger 2012, vilad och ersättas i mål av Brad Guzan.
Frankrike vm tröja
Geoff Cameron, Bradley, DeAndre Yedlin och Christian Pulisic var de enda fyra som behöll sina platser; vänsterback Jorge Villafana blev skadad. Den energiska 21-årige Kellyn Acosta från FC Dallas kom in för att verka som en mittfältförvrängare i en 3-4-3-uppställning. Det är den dramatiska rotationen som Klinsmann fortfarande har i utgrävningen, kan ha inspirerat insinuationer om sin kompetens och / eller sanitet. Men arenas stamtavla, uppmärksamhet och dagens prestanda inspirerar mer tilltro till hans dom.
Den korta vilan mellan spel var utan tvekan en faktor; En annan kanske var att med tre poäng insamlade mot T \u0026 T kunde Arena ha råd att experimentera på en plats där undvikande av nederlag kände sig troligen en lång skott oavsett vem han valde.
Medan Arena förstår förståeligt om de potentiella fysiska effekterna av Aztecas höga höjd dess faktor som en konkurrensfördel riskerade att vara överdriven; bara två av Mexiko line-up spelar sin klubbfotboll i landet. Tempot i spelet dyppas noggrant som natten bar på, med båda lag som söker en vinnare.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 54