Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ZNHThalia6

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 54
31
Barkley skuldade sin höjd från ledningarna till frånvaron av den utvilade trioen av Phil Jagielka, Gareth Barry och Leighton Baines.
Ändå var det en indikation på en nyansatt anställning vid en klubb som skildrade företaget med fyra långa spelare på sommaren. 'Om du tittar runt laget, kanske det bästa alternativet var Ross att vara kapten,' förklarade Koeman. 'Det betyder mycket för honom. Sverige VM tröja 2018 Han är en stor Everton som började på akademin. '
Barkley var emblematiskt för Roberto Martínez Everton, en spelare vars attackerande verve var omedelbart uppenbar men som förlorade sin väg i det traumatiska slutet på spaniens regeringstid. En orolig sommar följde, med Barkley den enda mittfältaren eller framåt i Englands Euro 2016-trupp som inte beviljades en minuts handling men han ser redan en mottagare av Koemans tid. Han har scoret med en frispark i båda matcherna på Goodison Park.
Kroatien vm tröja
Denna gång, till skillnad från Tottenham Hotspur, var det ingen tvekan om att han skjuter. Han upptäckte att Yeovil målvakten Artur Krysiak hade försvunnit för långt mot sin långa post och kapitaliserades. Det målet, Evertons andra, var försenat, Koeman kände.
Deras öppnare gladde honom. 'Ett bra lagsmål', sade holländaren. Aaron Lennon lämnades med ett inslag när James McCarthy visade syn och snitt med en skarp nedskärning efter ett försvarsklättringspass från Romelu Lukaku. Det visade sig belysningen av belgiska natten. Han gjorde en ansträngning klarad av Alex Lawless men var profligate i ytterligheten, förråder tecken på rustighet, eftersom hans längsta torka i Everton-färger utvidgades till ett 12: e spel. 'Normalt när han är på sin bästa nivå kommer han att göra minst ett mål ikväll men jag är inte orolig, säger Koeman.

32
Wayne Rooney tips kan han behöva lämna Manchester United på sommaren
Endast Chelsea, av de troliga engelska kvalerna, ser någonting så solid ut på baksidan. Mycket har gjorts av Antonio Contes inspirerade switch till 3-4-2-1, och N'Golo Kanté var en förtjänad vinnare av båda säsongens spelarpriser, men Chelsea har lyckats mycket med kvalitet och konsistens av den bakre delen av tre. David Frankrike vm tröja Luiz var kanske signeringen som gjorde skillnaden, men César Azpilicueta och Gary Cahill har spelat i alla league-matcher den här säsongen och låter mycket lite förbi. Tottenhams försvar är nästa bästa, som ligatabellen indikerar, men Spurs kommer att behöva ta sig till Europa och Wembley lite snabbare än de gjorde denna säsong om de ska göra framsteg.
Frankrike VM tröja 2018
Resten av spelarna har ännu inte bestämts, även om vi vet att United kommer att vara där om de kan komma igenom ytterligare två Europa League-spel för att lyfta trofén i Stockholm. De är inte lika bra som de skulle vilja ha i semifinal mot Celta Vigo - som José Mourinho har nämnt några gånger, hade de tillräckligt med chanser i det första benet för att göra slutspelet till finalen i butiken - trots deras starka andra benbenen i den här säsongens händelse kommer det att bli en överraskning om en fullstyrka United inte kan trycka hem en 1-0-fördel vid Old Trafford.
Det förefaller lite tvivel om att tilldelningen av ett Champions League-pass till vinnarna har gett torsdagskvällens tävling ett syfte och kudos som det saknade för några år sedan, speciellt eftersom det vanligtvis kommer att garantera en plats i gruppfasen, även om lagen av oavsiktliga följder har varit på jobbet igen och det har förekommit oförutsedda följder i de inhemska ligorna.

33
Med andra Premier League-outfit Manchester United kraschar till La Liga-oppositionen Sevilla på tisdagskväll tror Conte fortfarande att hans sida har vad som krävs för att gå vidare till kvartfinalen.
Italiensk var dock snabb att nämna om de ska stå en chans att de kommer att behöva vara bäst, något som de inte lyckats göra ibland denna säsong.
'Jag tror att i det första benet spelade Sverige VM tröja 2018 vi bra,' sa han. 'När du spelar mot Barcelona, ​​ett lag som jag anser vara ett av de bästa i världen, om du vill vinna spelet, måste du spela ett perfekt spel. I det första laget gjorde vi det här och när vi gjorde ett misstag betalade vi mycket. '
Frankrike VM tröja 2018
Chelsea ska ännu inte spela en Champions League-vinst över Barcelona på Camp Nou och Conte hoppas att hans spelare kan stiga till anledningen.
'Det är en fantastisk stadion med en stor tonhöjd,' sade italienaren. 'Jag tycker att varje spelare måste vara upphetsad att spela den här typen av spel. Många av mina spelare har aldrig spelat på denna stadion. Det här är första gången och vi vill göra vårt bästa.
'Slutresultatet av det första benet ger Barcelona en stor fördel. Men vi känner till deras filosofi. De vill spela sin fotboll, försök att göra poäng och försöka vinna spelet.
'Vi måste spela med koncentration i varje ögonblick av spelet. Stunder när vi måste lida, inte bara Chelsea, varje lag som spelar mot Barcelona. '
Barca kommer att se ut att bli den tredje La Liga-sidan i Champions League-kvartsfinalen på fredag, efter att ha sett Real Madrid övervinna Paris Saint Germain och Sevilla, som tidigare nämnts, slog Man United.

34
Det har varit tider, naturligtvis, när Brasiliens del av sobriket inte verkade sarkastisk, som i 1924-25-säsongen, när klubben slutade femte i toppflygningen och gjorde lika många mål som mästare Rangers och förtjusande med en sorglös attackera verve som tog förtrollande höga och naturligtvis regelbundna motgångar. Cowdenbeath och Lochgelly Times, citerad i Daniel Grays bok Stramash! Tacka Sverige vm tröja skotska städer och lag, sätt det på ett sätt som minnes under den säsongen: 'Det finns ingen halvvägs med Cowdenbeath. De gör antingen en sked eller ett horn. '
Frankrike VM tröja 2018
  Facebook
  En allmän bild av Central Park, Cowdenbeath. Fotografering: PA Wire / PA
Det fanns hjältar under de här tiderna - till exempel den överdrivna skickliga vicevägen James 'Hooky' Leonard - precis som det har varit sedan, särskilt under ledningen av Craig Levein och sedan Mixu Paatelainen, som under 2006 ledde klubben till deras första divisionstitel i 67 år (inget världskrig följde). Men låt oss inte komma ner i resultat. Inte ens prestanda. För ett århundrade och mer Cowdenbeath har tjänat sitt syfte bra och ger hälsosam roligt till en Fife-stad som brukade handla om gruvdrift på 1870-talet, när ägaren till en begagnad möbelaffär, en Margaret Pollock, ansåg att något saknades från stället: 'Mither bestämde att vi skulle få ta det, så hon gick i Glesgae och gick tillbaka. Det var verkligen början på fotboll här, säger sonen Davie, enligt klubbens officiella historia. PD

35
Spanien: Tredje tier Toledo tränare Onésimo Sánchez - böter för att 'förlora sitt sinne' efter sin fjärde utvisning i tre årstider. 'Jag har haft det på mina bollar med det här. Varje gång de ljuger, varje gång de slår mig ut som den dåliga mannen, och varje gång jag måste betala. Det är bara en dag för Onésimo. '
Tyskland: Bayer Leverkusen-tränaren Heiko Herrlich bönade 12 000 Sverige VM tröja 2018 euro för dykning när en motståndsspelare borstade sin axel i det tekniska området. 'Det var en glida upp: Jag ville inte ha honom skickad. Men såg det dumt ut? Ja det gjorde den. Jag betalar 12 000 €. '
Kroatien VM tröja 2018
  Facebook
El Salvador: Alianza-anfallaren Rodolfo Zelaya, 'avslappnad' efter ett designfel på sin nya romerska klocktatuering gick viral. 'Folk säger att det har nummer sex två gånger, men jag bryr mig inte om vad folk säger. Jag har aldrig brydde sig om vad folk säger. Vad som är viktigt är hur du känner dig inuti. '
Rumänien: Kayserispor tränare Marius Sumudica - filmade lutar på ett trådgärde, som faller genom det, och försöker ställa ut det. 'Jag visste att det fanns kameror, så jag föll på mina armar och stannade i diket. Folk kan spotta mig, men jag har en våt rumpa, och nu är jag på antibiotika. '
Fotboll var uppslukad i sorg men förenad i sin beundran för Cyrille Regis efter hans otidsfulla död vid 59 års ålder.
Den tidigare West Brom och England-anfallaren, som utrotade groteskt missbruk från terrasserna på 1970-talet och 80-talet, slog ett spår för svarta fotbollsspelare i England genom hans stavningsförbindelser och järnvilja, som förvandlade attityder på och utanför fältet, i konsert på Albion med Laurie Cunningham och Brendon Batson.

36
De har förlorat fem och dras en av de sista sju, och bara dömda Hamburg och dumma Wolfsburg har tagit färre poäng hittills i Rückrunde. Den värsta delen av detta är att det kan bli värre innan det blir bättre. Resten av fixturlistan är ganska snäll, ge eller ta resor till Bayern och Schalke - och den senare, som några Gladbach-fans kan föreslå, är mer en möjlighet än en potentiell Kroatien vm tröja prövning. Om vi ​​verkligen tittar på den ljusa sidan har Gladbach en bättre rekord mot Bayern än de flesta.
belgien vm tröja
Hecking ser ut som om han kommer att ha ett jobb på händerna och sätta ut ett lag. Antalet spelare på Gladbachs (förhoppningsvis stora) behandlingstabell går bra i dubbla siffror, med Reece Oxford som sliter en hamstring på Leverkusen, för att lägga till Vincenzo Grifo och Kramer som tar upp knäskador som regelbundet utesluter dem. Även Jannik Vestergaard, centerbacken som inte hade missat en minut med Bundesliga fotboll sedan december 2016, har gått ner. Han bröt en metatarsal fouling Kai Havertz och kommer sakna resten av säsongen.
Med stalwarts som Raffael, Fabian Johnson och Oscar Wendt saknas redan, så kändes det som Gladbachs säsong slutade. Det är svårt att undra om Max Eberl kunde ha utnyttjat de två sista överföringsfönstren bättre - även om Denis Zakaria har varit framgångsrik i mittfältet - och om ingenting kunde ha förberett dem för den aktuella skadedjuren, närmar sig Raffael hans 33: e födelsedag, är så illa missade säger mycket.

37
Bara den enda personen vars bidrag Locatelli inte erkände var själv. 'Jag vet inte hur jag ska förklara vad jag gjorde, verkligen', mumlade han. 'Det var lite tur och jag måste hålla mina fötter på golvet.'
Eller, ännu bättre, använd dem för att fortsätta skjuta. Hans mål från högerkanten av strafflådan mot Juventus var extraordinärt, kraschar så våldsamt i undersidan av tvärstången Kroatien VM tröja 2018 att du trodde att det fortfarande skulle ha tillräckligt med moment att brista genom sidarnätet efteråt. Detta var Locatellis andra skott på mål, någonsin i Serie A, och även hans andra mål.
belgien vm tröja
Herbert Kilpin, Herren av Milano, får erkännande som hans banbrytande förtjänar | Richard Williams
På touchlinjen skakade Vincenzo Montella på huvudet, förvirrad. Milanchefen gjorde mer än 200 gånger i sin professionella karriär, men även han har inte lyckats slå många bättre. 'Han är en predestinato, [en person som är förutbestämd för stora saker]', sade Montella från sin mittfältare efteråt. 'Han gav bort ett par bollar som kom ut ur försvaret, och Juve straffade oss inte. Låt oss låta honom växa. '
Locatelli gjorde faktiskt misstag tidigt i det här spelet, och på en annan dag kunde historien ha utvecklats väldigt annorlunda. Juventus hade ett perfekt bra mål motsatt 0-0, och domaren Nicola Rizzoli signalerade först att Miralem Pjanics strejk skulle stå innan han ändrade sig efter en lång konferens med linjalman Gianluca Cariolato.
Sidolinjen tjänstemannen trodde felaktigt att Leonardo Bonucci hade varit i en offside position när han attackerade sin lagkamrats frispark vid fjärranlägget. Cariolato höll sin flagga ner eftersom försvararen inte hade kontakt med bollen, som snurrade över Gianluigi Donnarumma alldeles samma. I stället ropade han Rizzoli för att informera honom om vad han trodde han hade sett. Domaren var överens om att bestämma om Bonucci hade stört spel eller inte, och i det här fallet skulle det inte vara någon motsats. Milan-målvakten var helt enkelt distraherad av motståndarens närvaro.

38
Garry Monk kommer att dra på Leeds erfarenhet att läka Birmingham
Wolves kan återställa en sexpunkts kudde när de reser till Leeds på onsdag.
Den nya Birmingham City-chefen Garry Monk hade en 39: e födelsedag att glömma, eftersom hans första match svarade med 1-0-nederlag av tidigare klubb Middlesbrough på St Andrews. Patrick Bamfords närmått på 39 minuter visade sig tillräckligt för Frankrike vm tröja Boro, som är i sjätte medan Blues förblir i botten tre.
Fulham fortsatte sin befordringsavgift med en 3-0 seger över Sheffield United på Craven Cottage, där utlåning Newcastle frontman Aleksandar Mitrovic gjorde två poäng.
Sverige VM tröja 2018
Serbiska Mitrovic bädde in i ett lågt kors på 31 minuter för sitt fjärde mål i så många spel, och tillade en annan välgjord insats strax före pausen. Tom Cairney knackade i en tredjedel efter 61 minuter, då Fulham gjorde det 14 Championship-spel oskadade.
Derby, slagen av Fulham på lördagen, hölls till en 1-1-rubbning vid QPR. Ramsna fortsatte i 38 minuter genom Andreas Weimann, men Massimo Luongo gick i en utjämning med bara tre minuter kvar.
Burton är också fortfarande i trubbel efter ett 2-0 hem nederlag av Brentford. Bierna gick framåt på timmen genom ett eget mål från Burton kapten Kyle McFadzean och Ollie Watkins gjorde en sekund med 10 minuter kvar.
Hull ser också över sina axlar efter att ha förlorat 2-1 hemma till Millwall. Lionsna svepte framåt innanför öppningsminuten genom George Saville och Jake Cooper gick in från ett hörn på 33 minuter.

39
'Att inte delta i Rysslands VM är ett enormt slag i ansiktet. Låt oss se till att det hjälper oss att genomföra radikala förändringar, omedelbart,' sa han.
Tidningar som beräknas sakna Cup skulle kosta Italiens fotbollsmyndigheter och medieföretag cirka 100 miljoner euro ( 89.5 miljoner) i förlorade intäkter. Aktier i RCS Mediagroup, som publicerar sporten dagligen La Gazzetta dello Sport, Kroatien vm tröja sjönk 7 procent på grund av nedgången i förväntad omsättning nästa år.
Italien vann senast VM 2006, men lämnade på gruppstadiet 2010 och 2014. Det senaste nederlaget visade hur långt laget har gått från toppen och beklagar den utbredda förväntan som den skulle ha lindrat över Sverige.
Sverige VM tröja 2018
'I åratal har jag haft den här känslan av att italiensk fotboll är lite som Italien själv, som lever mycket i det förflutna när verkligheten är att den befinner sig i saker som är ganska intensiva, till och med chockerande', säger Matteo Maragnano, peeling apelsiner i ett kafé nära Milanos gotiska katedral.
Griper till silverfodraler erkände kommentatorer att det nuvarande italienska laget inte skulle ha fått mycket långt i Ryssland.
'Den enda tröst är att vi skulle ha gjort yttersta dårar av oss själva vid finalen', sa La Stampa.
Arsenal målvakt Petr Cech sa att avsluta över rivaler Tottenham Hotspur i Premier League är inte deras prioritet, lägga Mauricio Pochettino s sida måste vinna en trofé för att bevisa hur långt de har kommit under argentinska.

40
John Baird, en fastighetspartner på Osborne Clarke med expertis inom planeringsfrågor och som har sett dokumentet, sa: 'Exit, partial exit är standard industrispråk för en utvecklare som säljer hela eller en del av sitt intresse för en webbplats. Den enda punkt jag skulle göra är att den är listad som en av alternativen, men broschyren säger definitivt att sälja hela eller en del av webbplatsen belgien vm tröja är ett alternativ. 'Kontakt med Guardian sade en agent hos Lambert Smith Hampton marknadsföring av utvecklingen var, så vitt han vet, för närvarande i väntan medan CPO-problem löstes.
belgien vm tröja
Ordern att beslagta mark som ockuperades av Millwall och andra lokala invånare och företag ringde tillbaka i förra tisdagen för en andra hörsel. Det är nu slated att bli hämtat på onsdag. Lewisham Councils ständiga preferens för förnyelsebestämmelserna har lett till att processen är nära att frukta att den kommer att ignorera problem som uppkommit av granskningskommittén och bekräfta ordern. De tecken på att utvecklingen tycks ha bjudits ut till försäljning kan emellertid ge upphov till grundläggande frågor om användningen av lagstadgade obligatoriska köpkrafter. En CPO ska beviljas där det finns ett 'tvingande fall av allmänt intresse'.
New Bermondsey-utvecklingen står för att dra nytta av betydande offentliga pengar och påskyndade planeringsbefogenheter. Investeringsbroschyren noterar 'snabbspårsåtgärderna' som har 'accelererat med tre år' utvecklingen kring The Den. Millwall har varit ivriga att ge sitt eget system, hålla klubben i hjärtat av sin gemenskap och till och med erbjuda vinstdelning med kommunfullmäktige. I stället har Lewisham haft för avsikt att köpa klubbens mark för att hyra det till sina föredragna utvecklare.

41
Dave King - som tog över som Rangers-ordföranden i mars - höll samtal med 52-åringen tidigare på sommaren och har nu kunnat komma överens om att säga upp McCoists kontrakt 'på kommersiella villkor som är gynnsamma för klubben' .
Konung bekräftade: 'Ja, det har avtalats med omedelbar verkan. Det är trevligt att få det bakom oss i den meningen att det tycktes vara ett problem. Jag tror Sverige VM tröja 2018 att jag sagt upprepade gånger - det borde egentligen inte vara ett problem. Vår åsikt har alltid varit att Rangers fotbollsklubb har haft ett kontrakt med Ally McCoist.
Kroatien VM tröja 2018
'Ally mycket generöst tidigare arbetat gratis under en svår tid för klubben. Han arbetade sedan för halv pris under en svår tid för klubben. Han gick vidare och hade all rätt att genomdriva sitt kontrakt.
'Det var uppenbarligen att utvecklas som ett problem och jag gick ut till Ally på min sista resa till Skottland i slutet av juli och sa:' Hej Ally - ska vi inte sitta ner och se om vi inte kan göra något här ? 'Han var väldigt mottaglig, mycket öppen för det. Han pratade med mig om några problem som jag inte kände till som arbetslagstiftningen. Jag sa: 'Ally, det är bra. Gå ta reda på allt du behöver veta. Låt oss räkna ut det, låt oss hålla kontakten och när jag är tillbaka igen på denna resa låt oss träffas och se om vi kan nå ett avtal. '
'Vi träffade [onsdag] och kom överens om ungefär fyra eller fem minuter. Vi är glada att Ally har varit generös nog att komma överens om att avtalet upphör på kommersiella villkor som är gynnsamma för klubben. '

42
'Den drömmen är fortfarande intakt för mig och jag vill att den ska fortsätta på Wanda Metropolitano.'
Som en livslång Atletico-supporter avslöjade Torres också de känslor han kände som klubban vinkade adjö till Estadio Vicente Calderon, arenan som alltid varit hemma till klubben under hans livstid.
'Jag' tycker fortfarande om att återuppleva videon och bilderna på den dagen; Det var Frankrike VM tröja 2018 fantastiskt, även bortom resultatet, fortsatte han. 'Att ta bort målen, att se spelare som var mina idoler var otroligt.
Kroatien vm tröja
'Vi såg föräldrar att föra sina barn för hand till stadion när vi kom till marken. De kan inte ens komma ihåg att de var där för sista matchen och de kommer att leva på en annan tid nu.
'Men vi måste alltid överföra dessa känslor till dem', avslutade han.
'En cirkel stängs men klubben fortsätter att bli större och bättre. Det är ett ögonblick att vara stolt över.'
Villig att ändra formatet på den redan etablerade föreningen av veteraner, meddelade tidigare Atletico Madrid-spelare Roberto Solozabal skapandet av Atletico Madrid Legends Association.
Medan Sorozabal presenterade den nya hederssekreteraren Jose Eulogio Garate, betonade han vikten av flytten och framhöll hans förväntningar på framtiden.
'Vi har alla gemensamma värderingar: enkelhet, ärlighet, ledarskap', sa han under presentationsceremonin.
'Det är en ära och ett ansvar [för alla], eftersom namnet låter rungande och viktigt.
'Vi förväntar oss att föreningen blir lika stor som sitt namn.'

43
När förvaltarna måste arbeta allt svårare för att hålla ett litet antal bortanvändare i sin del av marken, spelade spelarna inte något med en rad obevekliga tacklingar. MK: s tredje mål, Benik Afobe som slog Shea efter att ha tagit ut den tröttsamma Wimbledon-backlinjen, gjorde atmosfären lite mindre spänd.
'De hade förmodligen bäst av första halvlek men vi var sammansatta och försäkrade Frankrike VM tröja 2018 i andra,' säger MK: s chef, Karl Robinson. 'Det kommer alltid att bli en svår fixtur men förhoppningsvis har vi kommit ut ur det att återigen ha varit mycket respektfullt.'
Sverige vm tröja

FIFA har bekräftat att de har fått ett klagomål från Michel Vorms tidigare klubb Utrecht i förhållande till den holländska målvakten överföring från Swansea till Tottenham.
Vorm flyttade från södra Wales till White Hart Lane förra månaden för en obestämd avgift, med Utrecht som hävdar att de inte har fått 30% av formens överföringsavgift, vilket de hävdar var en del av ett försäljningsavtal mellan dem och Swansea när han flyttade till Wales för £ 1,5m 2011.
En Fifa-talesman sade: 'Vi kan bekräfta att vi har mottagit ett klagomål från Utrecht mot Swansea i samband med överföringen av Michel Vorm. Vid detta tillfälle kan vi inte göra några ytterligare kommentarer. '
Swansea förra veckan utfärdat ett uttalande för att säga att överföringen 'genomfördes och avslutades korrekt enligt Premier League-reglerna'. En talesman från Swansea sa: 'Det godkändes av Premier League och FIFA via deras TMS-system (Transfer Matching).

44
Det andra benet var en klassiker, en av de stora prestationerna från en engelsk sida i Europa. Roberto Mancini satte Sampdoria framåt på mål i 14: e minuten, lobbing den strandade David Seaman (ho hum!), Bara för Wright att utjämna i 61: e minuten. Ändå såg det ut som om Arsenal gick ut när Claudio Bellucci gjorde mål åt åtta minuter innan han gjorde det 3-1 på natten och 5-4 till Sampdoria Sverige VM tröja 2018 på aggregat genom att göra poäng igen i 85: e minuten. Arsenalets motstånd hade brutits. Loppet kom till ett slut - tills en osannolik hjälte presenterade sig.
England vm tröja
Steg framåt, Stefan Schwarz. I den 88: e minuten vann Arsenal en frispark. Det var 25 meter ut och Schwarz tog en stor uppgång och skickade ett lågt skott på skogen över gräset och in i nedre vänstra hörnet med sin vänstra fot för att tvinga extra tid. Matchen gick till straff och Arsenal var i finalen efter Sinisa Mihajlovic, Jugovic och Atillio Lombardo såg deras spot-spark sparade av sjömän. Mer om honom senare.
  Arsenal målvakt, David Seaman, misslyckas med att hålla ut skottet. Foto: Michel Lipchitz / AP
Det kunde ha varit en engelskspråkig final i Paris Saint-Germain's Parc des Princes. Chelsea gick in i tävlingen efter att ha förlorat FA Cup-finalen till Manchester Uniteds dubbla vinnare. Det var deras första utseende i Europa sedan 1971-72-säsongen när de dumpades ut av Cup Winners Cup på bortmål från Sveriges Atvidabergs i andra omgången - ett otillåtet sätt för innehavarna att gå ut. Glenn Hoddles sida kantade genom de första runda och kom upp mot Club Brugge under de senaste åtta. De förlorade det första laget 1-0 i Belgien, men Chelsea var drivet av deras skumma grå- och apelsinsats vid Stamford Bridge och Brugge blev överväldigade av mål från Mark Stein och Paul Furlong.

45
Inte heller gjorde Craig Cathcart, den centrala försvararen som användes till höger, bra mot Martial, som accelererade förbi honom efter vilja. 'Jag fortsatte att ropa på honom för att attackera försvararen,' sade Mourinho. Det var en illustration av de extra dimensionerna Martials takt och bredd ger United. Deras främre fyra brasmade med hot och påminde för första gången sedan han spelade Kroatien VM tröja 2018 in två assisterar mot Wigan, gav Martial en tillägg till hans mål.
Sådan produktivitet borde göra honom till Mourinho och visat sig vara användbar när Zlatan Ibrahimovic uthärde en dag före målet. Han samlade ett kompendium av missar, misslyckade fulder bokade spelet och den främmande missen kom på slutet när han hakade bollen från mål när det verkade lättare att köra in i nätet.
Kroatien vm tröja
  Facebook
  Juan Mata öppnar poängen för Manchester United med drygt en halvtimme spelad i första halvlek. Foto: Nigel Roddis / EPA
Han var en anledning till att United hade 14 försök före pausen men det hotade att vara en välbekant historia om frustration. United applicerade tryck men slängde en rad chanser och tog sedan en femte möjlighet på sex minuter. Henrikh Mkhitaryan var den främsta gärningsmannen och strävar efter att hoppa ett skott mot den övre nivån. Watfords brutna målvakt Heurelho Gomes förnekade Paul Pogba och, med ett tomt block, Ibrahimovic. Sedan släppte Mata Martial, och när Ibrahimovic missade en flick på vingans kors, var han på plats för att slutföra en en-två genom att tucka i hans skott.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 54