Author Topic: Deulofeu sägs ha föredragit ett drag till Inter Milan men den milanesiska sidan var bara villig att  (Read 120 times)

Offline ZNHThalia6

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 798
  • Karma: +0/-0
  • My name: Kurt Schmella My age: 20 years old Country: Italy Town: Masiano ZIP: 51030 Street: Corso Vittorio Emanuale 119
    • View Profile
Deulofeu sägs ha föredragit ett drag till Inter Milan men den milanesiska sidan var bara villig att ta ut midfielern på lån med möjlighet att köpa i slutet av lånet.
Spanjoren spenderade förra säsongen på lån i AC Milan, så om han skulle flytta till den italienska ligan skulle han veta hur man spelar i ligan.
Med ankomsten av Ousmane Dembele på sommaren och nu Phillipe Coutinho i det Kroatien vm tröja här vinterfönstret är speltiden för spanjoren inställd att ytterligare förkortas.
Bara att ha återförenat klubben från Everton på sommaren för £ 12m har han bara gjort nio utseende för Ernesto Valverdes sida.
Kroatien vm tröja
Trots att han har varit säker på att han är i planer för landslagsspecialisten Julen Lopetegui, har han blivit tillsagd att han måste spela regelbundet för att bli ansedd för VM i sommar.
Atletico Madrid rapporteras ha hittat sin ersättning för utgående stjärnspelare Antoine Griezmann i form av RB Leipzig framåt Timo Werner, enligt rapporter som cirkulerar i Tyskland.
Madrid-jättarna har förmodligen gått in i tävlingen för att underteckna hotshot framåt när de skickade spejkar för att se honom förra helgen. Den 21-årige kommer också att vara på radaren av Premier League-jättarna Liverpool och Chelsea och arch-rivalerna Real Madrid.
Los Rojiblancos ser Werner som huvudmål för att ersätta Barcelona-bundna Griezmann efter en stellar 18 månader, som för närvarande ser honom hacka fjorton mål att hans matcher redan denna säsong i alla tävlingar.
Stop by my blog ... maglia belgio mondiali 2018