Author Topic: De var dock framåt i bara sju minuter när Goncalo Guedes kors från höger visade sig på nätet när Ant  (Read 258 times)

Offline ZNHThalia6

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 798
  • Karma: +0/-0
  • My name: Kurt Schmella My age: 20 years old Country: Italy Town: Masiano ZIP: 51030 Street: Corso Vittorio Emanuale 119
    • View Profile
De var dock framåt i bara sju minuter när Goncalo Guedes kors från höger visade sig på nätet när Antonio Sivera lyckades slå in bollen i nätet.
Adrian Dieguez skickades sedan av till Alaves för en spark på Guedes och Rodrigo hittade sedan nätet via posten från Luciano Viettos pass för att ge Valencia förstabenet.
Real Madrid mittfältare har blamed en 'defensiv röra' för Gerard Kroatien vm tröja Moreno mål som såg Espanyol slå de nuvarande La Liga mästarna på tisdag kväll.
Zinedine Zidanes sida hade vunnit sina sista fem matcher men valde att vila Cristiano Ronaldo och de gjordes för att betala för en mycket dålig prestanda.
Sverige vm tröja
Gareth Bale spelade i en framåtriktad linje, men han var en tyst reflektion, jämfört med Moreno i andra änden, som ställde ett konstant hot mot Sergio Ramos och Raphael Varane.
Hemmalaget kantade spelet, desto bättre hade chansen i andra halvlek efter en dyster öppning 45 minuter.
Madrid-kaptenen Ramos valde att spela som en andra anfallare i sista stunden, men även hans historiska mål-scoring-utnyttjanden var inte tillräckligt för att tvinga en öppnare.
Med spelet petering ut till en 0-0 rita, Moreno tog saker i egna händer, kombinerar bra med Sergio Garcia, som korsade och anfallaren hamrade hem en utmärkt volley.
Och, Llorente har gett sina tankar om resultatet, klubbens kommande match mot Paris Saint Germain och deras problem i ligan.
'Vi kommer inte bli störda av detta resultat, vårt humör är fortfarande bra', sa den unga mittfältaren till reportrar, som Marca citerade.
Stop by my blog ... maglia belgio mondiali 2018