Author Topic: Bland de spelare som representerar de två historiska lag från Asturien, norra Spanien, där rivalitet  (Read 226 times)

Offline ZNHThalia6

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 798
  • Karma: +0/-0
  • My name: Kurt Schmella My age: 20 years old Country: Italy Town: Masiano ZIP: 51030 Street: Corso Vittorio Emanuale 119
    • View Profile
Bland de spelare som representerar de två historiska lag från Asturien, norra Spanien, där rivaliteten är hård, fanns det inget tecken på Traoré eller Toché, Berjón eller Burgui, Meré eller Michu, och det här är inte Estadio Carlos Tartiere eller den 30 000 kapaciteten Molinón, där Spaniens landslag spelade tre dagar tidigare; det här är byn Ndungu Kebbeh, på landsbygden norr om Gambia. Frankrike vm tröja Teamet i blått är hemma; Besökarna, i Sportings färger, anlände från Kuntaya, en by inte långt borta längs den torra, humpiga 'vägen'.
Sverige vm tröja
'Derbyet som förenar oss', kallade de det och det stöddes av de två spanska klubbarna, de ursprungliga medlemmarna av ligan som tog sin plats i andra divisionen i den 1929-kampanjen och som har 80 toppsäsonger mellan dem.
Spelet var organiserat av välgörenhetsorganisationen Asturien på África (Asturien för Afrika), som grundades 2008. Det var utformat som en fest, ett tillfälle för barnen på ett ställe där bland annat de byggde och körde en förskola är lunchen lika mycket som lektionerna som gör barnen att gå - liksom ett sätt att generera medel för att leverera säkert vatten till den närliggande byn Kerr Omar Manneh, några kilometer från Senegals gräns.
  Eleverna stämmer överens för att se spelet. Fotograf: María Suárez
Gambia är det minsta landet på fastlandet Afrika, en remsa mindre än 50 km bred från Atlanten djupt in i Senegal på båda sidor av floden. Efter 22 år avgick president Yahya Jammeh i januari, under pres från krafterna i den ekonomiska gemenskapen av västafrikanska stater. besegrad i valet, hade han vägrat att gå men så småningom flydde, betydligt rikare. Den nya presidenten är Adama Barrow, en före detta säkerhetsvakt vid en Argos i London och en Arsenal-fläkt. 'Gambia har bestämt' slagord är överallt - i stadsområden, åtminstone kaotiska städer som Serrekunda och Barra, eller huvudstaden Banjul på andra sidan floden.
Stop by my blog ... maglia belgio mondiali 2018