Author Topic: Partick kom in i spelet på en chockerande formlöpning med en seger från sina över sju matcher, men v  (Read 249 times)

Offline ZNHThalia6

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 798
  • Karma: +0/-0
  • My name: Kurt Schmella My age: 20 years old Country: Italy Town: Masiano ZIP: 51030 Street: Corso Vittorio Emanuale 119
    • View Profile
Partick kom in i spelet på en chockerande formlöpning med en seger från sina över sju matcher, men var på framsidan i den här tävlingen och tog ledningen efter tre minuter.
Från ett långt kasta in i St Johnstone-området såg Abdul Osman bort Chris Millar attityd att flytta ett pass till bakposten där Doolan förlorade Steven Anderson att göra mål med en rubrik.
För det andra målet Kroatien VM tröja 2018 svängdes ett hörn från höger in till den närmaste posten av Bannigan. Balatoni förlorade sin markör för att stoppa lågt och pressa en rubrik bortom Alan Mannus med nio minuter på klockan.
England vm tröja
Det kunde ha varit tre kort därefter, en paus från mittfältet av James Craigen gjorde det möjligt för honom att sätta upp Ryan Stevenson, men Mannus fick en stark hand i skottet för att tvinga den över tvärstången.
St Johnstone visade lite likhet med laget som utspelade sig så beundransvärt att vinna på Celtic Park i sin sista match.
Partick var nöjd med att sitta på ledningen för resten av spelet, och även om St Johnstone hade mycket besittning sent på, såg de aldrig seriöst ut som att hota Scott Foxs rena ark på en besviken dag för Perth-sidan.
Ross County kämpade tillbaka från två mål ner för att samla en annan viktig punkt i sitt bud för att undvika nedläggning med en 2-2-rubbning vid Hamilton.
Mål från Jason Skottland och Dougie Imrie under de första 18 minuterna satte hemlängden framåt, men Accies förlängde sin eländiga körning till 10 matcher utan seger som ett mål i varje halvlek från Craig Curran och Michael Gardyne var tillräckligt för att ge Highlanders en förtjänade dra.
Stop by my blog ... maglia belgio mondiali 2018