Author Topic: Hur Sepp Blatter vann Afrikas hjärtan och sinne för att rida ut FIFA-stormarna Den första anklagelse  (Read 257 times)

Offline ZNHThalia6

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 798
  • Karma: +0/-0
  • My name: Kurt Schmella My age: 20 years old Country: Italy Town: Masiano ZIP: 51030 Street: Corso Vittorio Emanuale 119
    • View Profile
Hur Sepp Blatter vann Afrikas hjärtan och sinne för att rida ut FIFA-stormarna
Den första anklagelsen som gjordes av den schweiziska advokatmäklaren Michael Lauber i september, att Blatter i 2005 gav Warner ett vildgunstigt avtal om tv-rättigheter, pekar på de många år som Warner och andra ansågs vara enormt berikande från fotboll , samtidigt som Blatter stöds i verkställande utskottet.
Platinis Kroatien VM tröja 2018 meteoriska uppstigning som administratör efter sin sanna storhet som spelare, och nu hans fällbara fall, spårar precis bågen i hans engagemang med Blatter och spelen som presidenten lekte med honom. Blatter drog Platini in i FIFA-politiken år 1998 och rekryterade den tidigare franska kaptenen för att lägga till stardust och vital europeiskt stöd till Blatters kandidatur för presidentvalet mot den respekterade Lennart Johansson, den svenska dåvarande presidenten i Uefa.
Frankrike VM tröja 2018
Blatters seger i det FIFA-valet, för 17 år sedan, åtföljdes av höga anklagelser om att Bin Hammam, ledamot av Qatar-ledamöterna, som var Blatters huvudbacker, hade betalat pengar för några afrikanska delegaters röster. Blatter och Bin Hammam har alltid nekat det. År senare exponerade Bin Hammam i e-postmeddelanden som läcktes till Sunday Times för att betala afrikanska delegater kontanter före præsidentkonkurrensen 2011, när han utmanade Blatter, samt betalade karibiska delegater $ 40 000 vardera i ett hotell i Trinidad, vilket ledde till att han avlägsnades från val. Johansson har berättat förmyndaren att den nuvarande utgrävningen av FIFAs finansiella arbete bör omfatta en fullständig utredning av 1998 års påståenden:
Stop by my blog ... maglia belgio mondiali 2018