Author Topic: Villa var tvungen att agera och de gjorde det så snabbt, att McLeish löste mindre än 24 timmar efter  (Read 251 times)

Offline ZNHThalia6

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 798
  • Karma: +0/-0
  • My name: Kurt Schmella My age: 20 years old Country: Italy Town: Masiano ZIP: 51030 Street: Corso Vittorio Emanuale 119
    • View Profile
Villa var tvungen att agera och de gjorde det så snabbt, att McLeish löste mindre än 24 timmar efter att säsongen slutade. Lerner och Paul Faulkner, klubbens verkställande direktör, fattade beslutet rätt och nu måste de följa upp det med en överenskommelse som kommer att galvanisera och återuppliva klubben och ge supporterna något att hålla fast vid efter två svåra årstider. Lerner England VM tröja 2018 erkände så mycket i uttalandet som följde bekräftelse på McLeishs uppsägning igår eftermiddag.
Sverige VM tröja 2018
'Vi måste vara tydliga och uppriktiga med oss ​​själva och med anhängare om vad vi har saknat de senaste åren, säger Lerner. 'Tvingande spel och resultat som ger en känsla av förtroende för att Villa är på rätt spår har varit klart frånvarande. Den mest omedelbara åtgärden vi kan ta är att se noggrant på våra alternativ när det gäller att ta in en ny chef som ser klubben s potential och omfamnar våra kollektiva förväntningar. '
Villa sammanställer fortfarande sin kortlista men vill ha en ung och hungrig chef som kommer att återuppliva klubben, vilket skulle vara musik i örat av klubbens fans. Martínez, som är den tidiga favoriten Brendan Rodgers i Swansea City och Norwich Stadens Paul Lambert skulle alla tycka att passa räkningen, och det är möjligt att en tidpunkt kunde göras så tidigt som nästa vecka.
Anställnings- och avfyrningschefer har blivit en dyr affär för Villa, som i sina senaste uppsättningar redovisade att de tillbringade 12 miljoner pund i 'exceptionella avgifter' 2010-11 för att förändra klubbens ledningspersonal. 'McLeish sacking kommer att kosta och det är troligt att mer ersättning kommer att behöva betalas till en annan klubb för sin chef. Det har aldrig varit i tvivel om att Lerner är villig att lägga sin hand i sin ficka till Villa. Vad han nu behöver göra är att rekrytera en anständig fotbollsförare.
Stop by my blog ... maglia belgio mondiali 2018